Өглөөний 06:00-09:00 цагийн хооронд шарсан өндөг, бууцайны үнэр орчинд тархах их сайн нөлөөтэй байдаг. Өөртөө итгэх итгэл, ачаалал даах чадварын шороон махбодын энергийг нэмэгдүүлдэг.
09:00-13 цагийн хооронд кофе, цай, шинэхэн талхны үнэр орчинд тархах нь оюун ухааны модон махбодын энергийг нэмэгдүүлдэг.
14:00-19:00 цагийн хооронд шинэхэн мах, хүнсний ногоо, сайн чанарын дарсны үнэр ойр орчимд байж үнэртэж, идэж байх нь ажлын бүтээмжийг нэмэгдүүлж, өөрчлөлт гарахад туслах болно.
Та бүхэн нэг зүйл анзаарч байгаа бол идэхгүй ч гэсэн орчинд энэ үнэр тархах нь их чухал сайн гэдгийг бас ойлгоорой.
Шинэ мэдээ