Будааны үнэр маш чухал. Маш чухал гэдэг нь Япончууд дээр үеэсээ будаа агшаах саваа тусгайлан сонгож маш сайн чанарын ширэм, ган тогоонд будаагаа агшаадаг. Будааг агшааж байхад эхүүн биш харин таатай үнэр ханхалж, таатай мэдрэмж төрүүлж байх хэрэгтэй. Муу будаа агшаагч санхүүг асуудалтай болгохоос гадна, санхүүг тогтворгүй байлгадаг.
Иймээс хэдэн зөвлөгөөг анхааруулж хэлмээр байна.
-
Будаа агшаагчаа маш сайн чанарын хамгийн үнэтэй, зузаан ширэмтэйг сонгоорой.
-
Будаа идэж байхдаа болж өгвөл хамгийн сайн чанарын хагарч бутраагүй сайн будаа авах хэрэгтэй.
-
Будаа агшаагчаа үргэлж цэвэрлэж байгаарай.
-
Будааг хуванцар халбагаар битгий хутгаж байгаарай. Болж өгвөл модон халбагаар нь хутгаж байх хэрэгтэй.
Сайн чанарын хүнс л хүнд амин дэм болдог. Тиймээс сонголтоо үнэнд тулгуурлаж биш чанарт тулгуурлаж хийж байгаарай.
Баярлалаа.
Шинэ мэдээ