Бид яагаад хөгширдөг вэ?

Бид яагаад хөгширдөг вэ?
Шинжлэх ухаан талаасаа сарны нөлөөнөөс болж бид хөгширдөг. Мөн агаарын бохирдол, мөн хамгийн чухал зүйл бол чанаргүй хоол хүнс юм.
 
120 эмэгтэй дээр судалгаа хийжээ. 60 эмэгтэйд нь өнгө муутай нэгэн төрлийн ногоотой хоол. Нөгөө 60 эмэгтэйд нь өнгө алгалсан амт чанар сайтай хоол өгөв. Энэ мэтчилэн нэг жил өнгөрсөн бөгөөд, өнгө алгалсан, хоол идэж байсан эмэгтэйчүүдийн ааш зан нь тогтвортой, арьс нь чанга, хий буй ажил нь ч гэсэн амжилт гарч байлаа. Харин эсрэгээрээ яг л нэгэн хэвийн хоол өгсөн эмэгтэйчүүд маш их стресстэй, жин нэмэгдэж, мөн амьдралд нь бусад шалтгаанууд нэмэгдсэн байлаа.
 
Ингээд л ажиглаад байхад хүмүүс: Өнгө, амт чанар сайтай хоол нь зардал өндөртэй, эсвэл би хоол сайн хийж чадахгүй, эсвэл зав гардаггүй гэх мэт тэнэг шалтгаан хэлдэг. Энэ бол ерөөсөө шалтгаан биш. Зүгээр л өөртөө шалтаг хэлээд сурчихсан зан чинь таныг өнгө алгалсан амт чанар сайтай хоол идэхэд саад болоод байгаа хэрэг. Өнгө алгалсан хоолонд 5 махбод хамгийн ихээр баялаг байдаг.
 
Баярлалаа.

Энэ мэдээнд өгөх таны сэтгэгдэл?

Like

Зөв: 0

Love

Хөөрхөн: 0

Haha

Хаха: 0

Wow

Гайхмаар: 0

Sad

Харамсалтай: 0

Angry

Буруу: 0

Сэтгэгдэл

Санал болгох

FOMA ангилал