Гэрийнхээ хөргөгчид аль болох олон төрлийн ногоо байлгаж байгаарай. Энэ нь гэрт байх Фэнг Шүйн модон махбод буюу эрүүл мэндийн тааламжтай энерги үүсгэж өгдөг.
Дан нэг төрлийн ногоо идэх нь хүний биеийг өвчлөмтгий болгож юманд дасамтгай болгодог. Ажиглаад байхад бие нь өвчлөмтгий хүмүүсийн хоолны сонголт нэг төрлийнх байх нь элбэг. Тиймээс долоо, долоо хоногоор гэртээ идэж байгаа хүнснийхээ ногоог сольж байх нь зөв юм шүү.
Манайхан ихэвчлэн байцаа, төмс, лууван, сонгино, саримс, манжин, чинжүү хэрэглэдэг. Нэмэлтээр халиар, яншуй, хөмүүл, олон төрлийн байцаа, саримсны гол, хулуу, шош, жимсний холимог гэх мэт зүйлсээр хүнснийхээ ногооны нэр төрлийг баяжуулж байгаарай.
Баярлалаа.
Шинэ мэдээ